De natuurlijke kracht en pracht van Saffier


Saffier THE GEM ARCHITECT

Het hemels blauw van Saffier

De edelsteen die staat voor trouw, wilskracht en gezondheid.

 

Natuurlijke blauw Saffier

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van saffier juwelen of gewoon meer wilt weten over deze prachtige edelsteen, ben je hier aan het juiste adres. Saffier, ook wel bekend als korund, is een mineraal dat in vele kleuren voorkomt, waaronder de bekende rode (robijn) en blauwe soorten. Maar wist je dat alle andere kleuren saffier ook saffier worden genoemd met de toevoeging van de kleur? Dit betekent dat je saffieren in een scala aan tinten kunt vinden, van licht tot donker.

 

 Andere kenmerken welke aan saffier worden toegeschreven:

  • Geboortesteen van de maand september

  • Saffier beschermt de geest en het verstand

  • Versterking van trouw en vriendschap en wilskracht

  • Bevordert de concentratie en geeft ook geduld.

  • Verdrijft vermoeidheid

  • Versterkt de zenuwen         

  • Verlaagt de bloeddruk alsmede verschillende vormen van fysieke pijn.

     

Een van de belangrijkste redenen waarom saffieren zo populair zijn, is hun duurzaamheid. Korund is zeer hard (met een hardheid van 9), wat het ideale maakt om als juweel te dragen. In feite zijn diamanten de enige mineralen die harder zijn. Dit betekent dat saffieren bestand zijn tegen krassen en slijtage, wat ze een geweldige keuze maakt voor dagelijks gebruik.

 
 Deze saffier is zo’n zeldzaam geschenk van moeder aarde...
— Erik Nieuwenhuys

Saffieren worden ook geloofd om vele andere positieve kwaliteiten te hebben. Zo zijn ze bijvoorbeeld de geboortesteen van de maand september en wordt gezegd dat ze de geest en het verstand beschermen. Ze worden ook geloofd om trouw, vriendschap en wilskracht te versterken

 

Ring met Blauw saffier

Ontwerp samen met de de ontwerper een schitterend sieraad.

 

Heb je interesse in deze saffier van 4,82 karaat (€6.025,-)? Dan bied ik je graag een ontwerp voor een juweel aan, uiteraard volledig gebaseerd op jouw wensen.