Trouwringen by Mohan

 

Trouwringen zijn de herinnering aan de mooiste dag van je leven. Daarom is het belangrijk jullie er zorg en aandacht aan besteden. Een sterk ontwerp zorgt ervoor dat het een feest is om jullie ringen elke dag te dragen. Mohan Chandie Shaw gaat persoonlijk mee op deze zoektocht en bespreekt alle opties en mogelijkheden zodat het bruidspaar de perfecte ringen krijgt die bij ze past.

 
Neem geen genoegen meer met gerodineerd witgoud. Geloof de juwelier en goudsmid niet die zegt dat ├ęcht witgoud niet bestaat omdat het van geelgoud gemaakt is. Het bestaat wel en dat is 19kt ultra witgoud van Argen.
— Mohan Chandie Shaw
 

Mohan Chandie Shaw is de eerste goudsmid in Nederland die met 19kt ultra witgoud van Argen werkt in zijn trouwringen. Alle witgouden ringen zijn daardoor rhodium vrij. Dat betekend dat deze 19kt ultra witgouden trouwringen echt wit van kleur zijn en dus ook niet kunnen verkleuren zoals alle andere trouwringen die wel gerodineerd zijn. Ook zijn deze ringen harder dan palladium witgouden trouwringen van de grote trouwring merken.